Overzicht
edelstenen

Bewustheid en Inspiratie
Amethist

Word bewust van jezelf en zie de verbinding met het geheel, het universum of de bron. Laat jezelf inspireren door het drinken van water met Amethist. Kom tot diepere inzichten en laat je inspiratie tot leven komen. Hierdoor straal je meer kracht uit en ga je gemotiveerd door het leven. 

Ontspanning en Onbezorgdheid
Aventurijn

Pak een heerlijk moment voor jezelf en kom volledig tot rust. Door water te drinken met een Aventurijn edelsteen voorkom je stress en krijg je meer energie. Door regelmatig te ontspannen herstel je van de dagelijkse stress. 

Maak je jezelf vaak zorgen over dingen die nog niet zijn gebeurd? Dan helpt Aventurijn je om jezelf te ontzorgen van dit gevoel. Hierdoor ben je weer in staat om te genieten van elk moment en de mooiste dingen in het leven.

Energie en Helderheid
Bergkristal

Ben je snel afgeleid, snel geprikkeld en heb je geen energie om taken uit te voeren? Geef jezelf dan extra energie door het drinken van edelsteenwater met Bergkristal. Hierdoor krijg je een extra boost om de dag heerlijk door te komen. Daarnaast zorgt bergkristal voor grip op de overvloed aan informatie waardoor je dagelijks wordt overspoeld en geeft het meer focus en rust in je hoofd.

Levensmoed en Zelfexpressie
Citrien

Citrien geeft je de moed om te aanvaarden wat het leven biedt en brengt. Het geeft je extra energie en zorgt ervoor dat je plezier hebt in de dingen die je doet. Daarnaast helpt Citrien met het uiten van gevoelens en gedachten. Het laat je je innerlijke wereld uit drukken in externe uitingen.

Bewustzijn en zelfkennis
Obsidiaan

Obsidiaan maakt je volledig bewust van jezelf. Je bent in staat om met volle overtuiging te leven vanuit je hart en volgens je eigen waarden. Daarnaast geeft Obsidiaan je het vermogen om je eigen denkwijze, mogelijkheden en onmogelijkheden van je eigen geest en lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Wie zichzelf kent, weet waar zijn sterke en zwakke punten liggen. Zelfkennis maakt het makkelijker om van eigen fouten te leren, maar bijvoorbeeld ook om samen te werken met anderen.

Stressvermindering en Doorzettingsvermogen
Rookkwarts

Rookkwarts zorgt ervoor dat jij je weer ontspannen voelt wanneer je in je dagelijkse ritme zit. Rookkwarts geeft je lichaam de ruimte om weer in balans te komen en je volledig te kunnen ontspannen zodat je de hele wereld weer aan kunt. Ook geeft rookkwarts net het duwtje in je rug dat je nodig hebt. Rookkwarts zorgt dat je niet opgeeft totdat jij al je doelen behaald hebt.

Liefde en levenskracht
Rozenkwarts

Rozenkwarts opent je hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Het trekt liefde aan en bevordert zelfacceptatie. Rozenkwarts zet je in volle bloei en verbindt de geest met de materie. 

Nog vragen?

Heb je naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen over onze producten. Vul dan het onderstaande contactformulier om contact met ons op te nemen. Het team van Luvo Crystals staat 7 dagen per week voor je klaar om je verder te helpen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.