Over Ons

Wat doen wij?

Luvo Crystals verkoopt trendy waterflessen met verschillende kristallen. De flessen zijn gemaakt van hoge kwaliteit borosilicaatglas en roestvrijstaal, waarmee jij een steentje bij kan dragen aan een beter milieu!

Missie:

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de kracht te laten ervaren die kristallen kunnen bieden. Dit doen we door het aanbieden van een toegankelijk product dat door iedereen dagelijks te gebruiken is.

Visie:

Onze visie is om iedereen een beter leven te geven door middel van de kracht van kristallen.

Herkomst van de naam Luvo:

Een Luvo is een persoon die veel liefde heeft en zorgt voor zijn eigen gezondheid en andere mensen. Gewoon een liefhebbend persoon die laat zien dat hij/zij positief en zorgzaam in het leven staat. Dat is Luvo!

Waarom Kristallen?

Luvo Crystals is een merk geïnspireerd door de kracht van kristallen. Luvo spirituele missie is om mensen in het dagelijkse leven te helpen met het vinden van zichzelf & te verrijken door natuurlijke krachten.

Energie is te vinden in alles op aarde. Kristallen zijn producten uit de natuur die deze energie al lang hebben kunnen opnemen. Daardoor zijn het de perfecte middelen om elixirs te maken met speciale energie. Elk soort kristal is afkomstig van een andere plek op aarde waardoor elke soort een unieke energie heeft.

Wij geloven dat kristallen de perfecte weerspiegeling zijn van schoonheid en imperfectie. De schoonheid kunnen zien in die imperfectie reflecteert ook in het dagelijkse leven. Niet alles kan perfect zijn en daar juist energie uit kunnen halen zorgt voor een beter leven. Kristallen geven zo een belangrijke levensles mee.

Kristallen zijn speciale cadeaus gemaakt door de aarde zelf; geen een kristal is hetzelfde en ze hebben niet het eeuwige leven. Dit is voor de filosofie van Luvo Crystals ook heel belangrijk. Door dat iets niet het eeuwige leven heeft leren we ervan te genieten voordat het eindigt. Dit is hetzelfde in het leven. Het is belangrijk in het heden te leven en het maximale uit elke dag te halen zolang het leven dit biedt.