Onbezorgd de dag door met edelsteenwater; Sanne vertelt haar verhaal.

Onbezorgd de dag door met edelsteenwater; Sanne vertelt haar verhaal.

Hoi, ik ben Sanne, 25 jaar en sinds een jaar woon ik in de prachtige Ardennen. De afgelopen jaren heb ik veel gereisd met mijn partner en mochten we kennismaken met een aantal mooie culturen. We hebben heel veel avonturen beleefd, maar het grootste avontuur begint nu: we renoveren ons eigen huis tot een loft in een klein dorpje in Duitstalig België. We delen dit alles op Instagram onder de naam The Adventures of MiSa. Naast al dit leuks werk ik als “kok” in een steak & burger restaurant. 


Ik ben altijd al zeer geïnteresseerd geweest in de krachten van edelstenen. Mijn moeder en schoonmoeder hebben ze altijd al in hun waterkaraffen gehad en ik draag mijn geboorte steen altijd om mijn nek. Toen ik Luvo Crystals voorbij zag komen, was ik meteen verkocht. Een stijlvolle manier om van de krachten van edelstenen te kunnen profiteren. Ik heb gekozen voor Aventurijn, het brengt ontspanning (dat kan ik regelmatig gebruiken), het trekt succes aan, zorgt voor motivatie en onbezorgdheid (ik zit altijd teveel in mijn hoofd).


De fles wordt zeker 3 keer per dag opnieuw gevuld en leeggedronken. Na een week voelde ik me al wat onbezorgder. Normaal gezien maak ik me erg druk om kleine dingen, maar in de eerste week leken die dingen niet zoveel uit te maken. Stress bleef uit en ik kon mezelf veel motiveren om dingen te doen. Mijn to-do lijst werd afgewerkt en een work-out die normaal 10 minuten duurt, heb ik 30 minuten laten duren. Het is misschien niet zo zwart-wit zoals ik het nu beschrijf, maar ik voel wel degelijk verschil. Het water smaakt ook ontzettend lekker uit de glazen fles, tot nu toe dronk ik altijd uit roestvrijstalen flessen of BPA vrije plastic exemplaren.


Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik fan ben van mijn nieuwe fles. Wat ontzettend cool is, is dat je de edelsteen kunt wisselen! Ik zal hier zeker van gebruik maken door een andere te bestellen en uit te proberen. De fles drinkt fijn, is makkelijk schoon te maken en komt met een beschermhoes. Erg handig als je zo onhandig bent als ik. Aanbevelen doe ik het zeker want het is ook nog eens een echte eyecatcher!