Gezuiverd water voor rustige gedachtes.

Gezuiverd water voor rustige gedachtes.
Hi allemaal, ik ben Jill, 34 jaar en van kleins af aan al bezig geweest met het sprituele. Als klein kind hield ik me bezig met edelstenen sparen en ging ik graag met mijn moeder mee naar mediums en haar spirituele vriendinnen. Ik ben geboren en getogen in ’s Hertogenbosch waar ik nog steeds heel fijn woon. Toch ben ik ook graag op reis want het gevoel van thuiskomen heb ik overal. Nieuwe plekken en culturen ontdekken vind ik geweldig, om zo ook mijn spirituele zijn te ontwikkelen. Deze groei is door de jaren heen uitgemond tot het geven van Reiki behandelingen, tarot kaarten leggen en een studie astrologie die ik bijna heb afgerond. Via mijn instagram: @jillheiim, deel ik hier meer over!

De laatste paar weken voel ik me uit balans. Ik behandel mezelf met Reiki wat ook goed helpt, maar ik kon wat extra hulp gebruiken. Heel toevallig kwam ik deze waterflessen van Luvo Crystals tegen. De flessen zagen er mooi uit. Anders en vernieuwend dan vele andere producten met edelstenen e.d. Mijn gevoel zei: Ja, dit is wat ik nodig heb! Ik koos voor de rookkwarts omdat het stress verminderend werkt en het je doorzettingsvermogen geeft. Iets waarvan ik dacht nodig te hebben om in balans te komen.

Na het product een paar dagen gebruikt te hebben, kwam ik erachter dat ik het fijn vind om geen kraanwater te gebruiken maar gezuiverd water. Ik heb dan ook het gevoel dat de energie van de edelsteen beter op mij inwerkt. Vooral na het gebruiken van gezuiverd water merkte ik dat mijn gedachtes rustiger worden. Mijn hoofd is met veel dingen tegelijk bezig op dit moment in mijn leven. Ik vind het dan ook fijn dat de rust mij helpt om te concentreren.

In de chaos waar wij leven vergeten we soms stil te staan bij onszelf, wil je een simpele toevoeging aan je leven die je daarbij helpt? Dan zou ik deze fles zeker aanraden. Niet iedereen heeft en/of krijgt de tijd en ruimte om de energieën die ze tegenkomen te kunnen filteren. Deze flessen zullen hier zeker een steentje bij kunnen dragen. Buiten dat zijn ze natuurlijk ook prachtig en handig om mee te nemen.