Edelstenen opladen en reinigen tijdens volle maan

Edelstenen opladen en reinigen tijdens volle maan

Edelstenen worden al duizenden jaren gebruikt voor hun genezende en spirituele eigenschappen. Ze worden gebruikt om ons te helpen emotioneel, mentaal en fysiek in balans te blijven. Eén manier om de energie van edelstenen te versterken is door ze op te laden tijdens volle maan. In dit blog zal ik uitleggen hoe je edelstenen kunt opladen en reinigen tijdens volle maan.

Wat is volle maan?
De volle maan is een fase van de maancyclus waarbij de maan volledig verlicht is en er geen schaduwen op het oppervlak te zien zijn. Het is een tijd waarin de energie van de maan op zijn hoogtepunt is en wordt geassocieerd met verlichting, transformatie en heling.

Hoe kun je edelstenen opladen tijdens volle maan?
Om edelstenen op te laden tijdens volle maan, heb je alleen een raam nodig dat de maan kan zien en een kom met water. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Plaats de edelstenen in een kom met water.

  2. Plaats de kom op een vensterbank of buiten waar de maan zichtbaar is.

  3. Laat de edelstenen de hele nacht in het maanlicht staan.

  4. Haal de edelstenen 's ochtends uit het water en droog ze af.

Hoe kun je edelstenen reinigen tijdens volle maan?
Tijdens volle maan is ook een uitstekende tijd om je edelstenen te reinigen. Hier zijn enkele methoden die je kunt gebruiken:

  1. Salie reiniging: Plaats de edelstenen in een schaal en steek een bosje salie aan. Blaas zachtjes op de vlam totdat er rook ontstaat en beweeg de schaal door de rook.

  2. Zout reiniging: Plaats de edelstenen in een schaal met zeezout en laat ze een paar uur of een nacht staan. Het zout absorbeert de negatieve energie.

  3. Aarde reiniging: Plaats de edelstenen in een zakje en begraven ze in de grond gedurende ten minste 24 uur.

Conclusie
Het opladen en reinigen van edelstenen tijdens volle maan is een eenvoudige en effectieve manier om hun energie te versterken en te zuiveren. Het is belangrijk om te weten welke edelstenen veilig in water kunnen worden geplaatst en om de juiste reinigingsmethoden te gebruiken. Probeer deze technieken uit en ervaar de helende kracht van edelstenen tijdens de volle maan.