Hoe Priscilla als ondernemende moeder meer rust en focus kreeg door edelsteenwater.

Hoe Priscilla als ondernemende moeder meer rust en focus kreeg door edelsteenwater.

Magische edelstenen

“Een waterfles met edelsteen...? Wow! Prachtig!” Dat was mijn eerste reactie!

Enige tijd geleden vond ik Luvo Crystals via Instagram en we raakten in contact met elkaar.

Als ondernemende moeder met een eigen bedrijf en een druk gezinsleven, laat ik me graag omarmen door de magische werking van edelstenen. 

Edelstenen hebben iets mysterieus; wanneer je er ontvankelijk voor bent en jezelf openstelt voor de voordelen en effecten van edelstenen, zul je herkennen dat je steeds meer voelt wat edelstenen voor je kunnen doen.

Ondernemende moeder

Een “Luvo” is iemand die veel liefde heeft en zorgt voor zijn eigen gezondheid en andere mensen. Een liefhebbend persoon die laat zien dat hij/ zij positief in het leven staat.

Als kindercoach en eventorganisator is het mijn missie om vanuit positiviteit te werken met kinderen en vrouwelijke ondernemers. Sinds ik fulltime onderneem, merk ik dat mijn gezondheid veel samenhangt met de keuzes die ik maak.

Ook in mijn praktijk werk ik regelmatig met edelstenen en mijn dochter heeft een prachtige verzameling edelstenen die we tijdens iedere Volle Maan weer samen schoonspoelen en opladen om nieuwe kracht en energie te mogen ontvangen.

Luvo Crystals heeft een prachtige collectie glazen waterflessen met edelstenen. Zodra de edelsteen in contact komt met water, neemt het de energie van de edelsteen op.

Na enige verdieping in de betekenis van de edelstenen, koos ik de fles met Bergkristal.

Deze edelsteen zorgt ervoor dat je focus en rust kunt behouden, niet gauw overprikkeld raakt, grip op informatie hebt en geeft het je een extra boost om de dag door te komen.

Waardevolle kenmerken waar ik zowel in mijn rol als ondernemer als moeder veel aan heb!

Smaak en beleving

Ik ontving de fles in een prachtige, luxe verpakking en met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook krijg je een beschermhoes erbij om de glazen fles te beschermen wanneer je hem meeneemt. Na het reinigen van de fles vul je hem met koud water en laat je de fles 10 minuten staan. Dit zorgt ervoor dat het water de energie van de edelsteen overneemt. Het allereerste wat mij opvalt tijdens het drinken van het edelsteenwater, is dat het water heel zacht voelt en smaakt. Het drinkt makkelijk weg en doordat er 550ml water in de fles kan, zorgt het ervoor dat je makkelijk aan voldoende waterinname per dag komt!

Na enkele weken merk ik dat het drinken van het edelsteenwater me veel voordelen brengt; het water smaakt erg zacht en lekker wat me inderdaad rustig maakt en zorgt dat ik de focus kan bewaren tijdens drukke momenten. Ik drink dagelijks minimaal 2 liter water en met de edelsteenfles van Luvo Crystals is dit nog makkelijker geworden. Het is gezond en doordat de fles van glas is, ook nog eens beter voor het milieu om je water op deze manier te drinken. 

Fleurige groet!

Priscilla

Coachpraktijk Fleurig & Fleurig Events